РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Заместник областният управител Даниела Маринова поздрави началника на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР Габрово Николай Симеонов по повод призовите места в индивидуалното и отборното класиране в Националното състезание "Пътен полицай на годината".

Тя му връчи поздравителен адрес от името на областния управител, който гласи: " Отличието "Пътен полицай на годината" и първото място на отбора на ОДМВР- Габрово са поредните доказателства за високия професионализъм на служителите на реда в региона. Те са и свидетелство за непрекъснатото им желание да се развиват и усъвършенстват.

Вие сте призвани за пазители на реда и закона. Това призвание изисква смелост, доблест, дисциплина, но и способност в името на дълга да потиснеш един от естествените човешки инстинкти- този за съхранение.
Благодаря Ви, че продължавате да работите за опазването на общността! Пожелавам Ви здраве и още много нови лични и професионални успехи!"

Припомняме, че габровският отбор в състав Марио Марков и Елизар Илиев се пребори с 28 отбора от цялата страна за първото място. А Марио Марков изпревари десетки свои колеги, за да получи приза "Пътен полицай на годината".

406317367_744214584401172_1410387303717541216_n.jpg