РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Областният управител на област Габрово адв. Иванка Баева с обръщение към всички жители на Габровска област по повод Сирни Заговезни - „Прошка искам и прошка Ви давам!“

Уважаеми дами и господа, в нашата православна вяра Сирни Заговезни е отреден като ден на прошка. Спазвайки традицията, се обръщам към всички Вас: прощавай! Искам прошка от тези, чиито очаквания няма да оправдая, от тези, чиито проблеми по една или друга причина няма да реша, от тези, които в моята работа няма да открият заслужена подкрепа за своите дейности, от тези, които ще разочаровам по една или друга причина или неволно ще нараня.

Уверявам Ви, че през целия си период на работа, ще продължа да работя и изпълнявам задълженията си с цялата отговорност на поста, който заемам спазвайки законите на РБългария и всички нормативни документи! Ще продължа да работя и с познанията и компетентностите, които имам, да бъда полезна на Вас - жителите на Габровска област.

„Бъдете милосърдни, прощавайте и простени ще бъдете” е казал Исус Христос. Нека получената прошка не бъде успокоение, за да грешим отново, а ангажимента да бъдем по-добри и по-отговорни. Простено да е!

Адв. Иванка Баева - Областен управител на област Габрово