РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Честит празник лекари, медицински сестри, санитари и административни служители от здравните заведения и институции от област Габрово

По повод Международния ден на здравето – 7 април, поздравявам всички Вас – лекари, медицински сестри, санитари и административни служители от здравните заведения и институции от област Габрово. Предизвикателствата на времето и очакванията на хората за модерно здравеопазване и по-висок жизнен стандарт са факт и аз вярвам, че заедно с Вас и подкрепата на обществото – ще можем да отговорим на това. Здравето е главната предпоставка за добър живот и радости, за просперитета на хората от общините от нашата област и страната ни. Затова, изказвам благодарност и признание за всеотдайните грижи и неуморен труд, който полагате всеки ден, за предаността и професионализма, с който вършите своята работа, за да има повече богати хора, защото „Доброто здраве е най-голямото богатство!“.

С чувство на уважение и респект се обръщам към Вас и пожелавам здраве, лично щастие и много усмивки на благодарност от своите пациенти.

Честит празник!

Иванка Баева, Областен управител