РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Фото-конкурс на тема „Нещо българско и родно в ... ЕС“

По повод 10 години от членството на България в Европейския съюз и предстоящото председателство на Съвета на ЕС, Областна администрация – Габрово организира
Фото-конкурс на тема
„Нещо българско и родно в ... ЕС“
Цел на конкурса: в обектива да попадне онова нещо, което ви е напомнило за България и за родния край, докато сте били на екскурзия, по работа, на гости в страна-членка на ЕС. Снимките могат да отразяват различни аспекти на българските традиции, бит, култура и начин на живот, в контекста на европейските ценности през последните 10 години.
Изисквания към снимките: Снимките трябва да бъдат в електронен формат, тип на файла TIF или JPEG, с размер повече от 6 мега пиксела. Файловете със снимките не трябва да бъдат по-големи от 15MB. Всеки автор има право да участва с максимум два кадъра. Снимките трябва да бъдат озаглавени и придружени от обяснителен текст с място, ситуация, история на снимката, година на заснемане. Участниците гарантират, че са автори на изображенията, с които участват във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях. С участието си в този конкурс, участникът дава съгласие снимките му да бъдат използвани от Организатора на конкурса в електронни или печатни издания.
Начин на участие: Снимките можете да изпращате на създадения за целта имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. от 19 септември до 17 октомври 2017 г., като посочите трите имена на участника и контактна информация – адрес и телефон за връзка .
Награди: Жури с членове фотограф и представители на организатора ще избере три снимки-победители, които ще получат награда – дигитална фоторамка. Конкурсът ще завърши с пътуваща изложба в общините от Област Габрово.