РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Представяме Белгия в Габрово на 28 октомври с различни инициативи

Областна администрация – Габрово организира Ден на Белгия в Габрово на 28 октомври. Нарекохме го „Цветни аранжименти“, за да направим последната неделя на отминаващия месец още по-пъстра за Вас. Вероятно ще се запитате и защо подбрахме точно този ден? И тук няма нищо случайно, защото неделята е най-подходящият ден да се заредим положително за предстоящата седмица.

Подготвили сме три работилници, тематични и характерни за страната, която представяме – Белгия. Ще има много цветя, карикатури и разбира се белгийски шоколад. Сигурни сме, че няма човек, който не обича комикси. Затова ще се забавляваме и с комикси, ще проследим тяхната история и развитие. За финал сме предвидили музикални изпълнения, които съчетават нещо българско и нещо белгийско.

Ако всичко това Ви звучи интересно и искате да разберете как се забавляват белгийците – ще ви очакваме на 28 октомври в Художествена галерия „Христо Цокев“. Началният час на „Цветни аранжименти“ е 15.00 часа, а концертът е от 16.00 часа.

И не закъснявайте, защото на влизане в Галерията ще Ви очаква още една белгийска изненада.

Оттук натам Ви остава да си запишете в календара деня – 28 и да ни следите, за да научавате любопитни подробности.

Събитието се организира с подкрепата на Посолството на Кралство Белгия в България, Община Габрово, Асоциация „Хора в помощ на България: Алст – Габрово“ и Клуб „Приятели на Белгия“.

Реализира се в изпълнение на Работна програма за 2018 г на Комуникационната стратегия на Република България за България за ЕС.