РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

„Европейски културни традиции за свободното време“ ще изпълнят Градинката с мечето в Габрово на 22 юни

Спортно-развлекателни и познавателни занимания за деца и възрастни под мотото „Европейски културни традиции за свободното време“ ще изпълнят Градинката с мечето в Габрово на 22 юни. Инициатор е Областна администрация – Габрово, а целта е в рамките на един ден да се организират активности за деца и възрастни, които да обогатят знанията им за европейските държави и да ги насърчат към спортни занимания, преоткриване и осмисляне на различни европейски културни традиции за свободното време.

Състезания с ролери и тротинетки; въжен тролей; хокей на трева; тенис зона; бадминтон на трева; детска зона за състезания и рекорди със скачащи топки; ходене по слик-слак лента; танцов маратон; фестивал на хвърчилата; игра Енгри Бърдс с атрактивна екипировка от известната игра; фризби стрелбище; скачане с кокили и още познавателни игри и викторини очакват всички малки и големи, избрали да прекарат съботния ден в Градинката с мечето.

Наши партньори са сдружение „Идея спорт“ и не случайно, защото тяхната мисия е да стимулират физическото, интелектуалното и творческото развитие на младите хора в сферата на изкуството и спорта и осмисляне пълноценно свободното им време.

Ако искате да се забавлявате или да се състезавате, или просто да прекарате приятно време в градския парк – очакваме ви на 22 юни точно в 10,30 часа.

Събитието се организира в изпълнение на Комуникационната стратегия на Република България за ЕС за 2019 година.