РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

ОБЯВЛЕНИЕ

 

Областен управител на област Габрово на основание чл. 149, ал. 1 от ЗУТ съобщава на заинтересуваните лица, че на основание чл. 148, ал. 3, т. 1 от ЗУТ е издадено разрешение за строеж № 1 от 12.08.2022 г. на линеен обект на техническата инфраструктура: „Реконструкция на довеждащ водопровод до ПСПВ "Стоките" и източен водопроводен клон за питейна вода”. Местонахождение: Област Габрово - община Габрово и община Севлиево. Възложител – Община Севлиево. Строежът е първа категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т.1, буква б от ЗУТ и чл. 3 и чл. 13 от Наредба 1/30.07.2003г. на МРРБ за номенклатурата на видовете строежи.

На основание чл. 215, ал. 1 и ал. 4 от ЗУТ разрешението за строеж подлежи на обжалване чрез Областен управител на област Габрово пред Административен съд Габрово в 30-дневен срок от съобщаването му чрез обнародване на настоящото обявление в "Държавен вестник".

На основание чл. 60, ал. 1 от АПК, издаденото разрешение за строеж подлежи на предварително изпълнение. На основание чл. 60, ал. 5 от АПК, разпореждането за предварително изпълнение подлежи на обжалване в 3-дневен срок от обявлението в „Държавен вестник“ по реда за оспорване на разрешението за строеж.

 

 

 

 

 

КРИСТИНА СИДОРОВА

Областен управител на област Габрово