РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

След настояване на Председателя на Областната комисия по БДП - ще бъде извършен довършителен ремонт на ЖП – прелез в Трявна

Председателят на Областната комисия по безопасност на движението Мария Пенева проведе среща с директора на Железопътна секция Горна Оряховица инж. Йордан Райков. Поводът е постъпил сигнал от жители на Община Трявна във връзка с извършения ремонт на ЖП прелез, свързващ улиците „Стара планина“ и „Здравец“ в Трявна. След извършения днес оглед на място от Национална компания "Железопътна инфраструктура"  поемат ангажимент до 3 юли 2020 г. да бъде извършен довършителен ремонт на ЖП - прелеза.

По време на срещата бяха обсъдени и други въпроси, свързани с железопътната инфраструктура на територията на Община Трявна.

Областната комисия по безопасност на движението и Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще продължат да работят съвместно за намирането на бързи и ефективни решения по тези въпроси, които да удовлетворят нуждите на местното население. – категорична е Мария Пенева, председател на Комисията.