РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Генералният консул на Република Турция в Пловдив направи дарение от 50 защитни костюма

Дарение от 50 защитни костюма за многократна употреба от най-висок клас получи областният управител Невена Петкова от Генералния консул на Република Турция в Пловдив Хюсеин Ергани.

Днес то беше предоставено на Областния кризисен щаб към РЗИ – Габрово и ще бъде разпределено на здравните заведения на територията на област Габрово. От името на всички тях и от свое име областният управител изпрати благодарности на генералния консул за благородния жест. Тя посочва още, че в условията на пандемия, в която всички ние се намираме, нашите мерки, дейности и приоритети са сведени до ограничаване разпространението на COVID – 19.  „Вярвам, че добротата, смирението и общите усилия ще ни помогнат по – безпроблемно да преминем през тези тежки дни на изпитание. Помощта е особено ценна когато е навреме. Затова още веднъж благодаря.“ – казва още областният управител Невена Петкова.

В свещения за мюсюлманите месец тя отправи и своите благопожелания за здраве, мир и благоденствие към Генералния консул на Република Турция в Пловдив Хюсеин Ергани.