РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Въведени мерки от Областен информационен център – Габрово

Във връзка с възникналата необходимост от предприемане на мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на COVID-19 и на други вирусни заболявания, както и съобразно препоръките на Националния оперативен щаб, Областен информационен център – Габрово, считано от днес 17.03.2020 г., до второ нареждане, ще работи в следния режим:

1. ОИЦ – Габрово преустановява организирането и провеждането на информационни срещи и събития на територията на областта.

2. Информирането и консултирането на бенефициенти ще се извършват на електронната поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на телефони 0886093630 – Маринела Събева и 0879946859 – Пенчо Койчев.

3. Посещенията на място се провеждат в крайни случаи и след предварително уговорена по телефона среща.

4. Екипът на ОИЦ – Габрово преустановява участия в публични събития.

5. Екипът на ОИЦ – Габрово преустановява командировките в областта, страната и чужбина.

От Областен информационен център – Габрово призовават: "Моля, спазвайте препоръките на Националния оперативен щаб свързани със спазване на стриктна лична хигиена, ограничаване на социалните контакти и пътуванията, спазването на дистанция един от друг. Ако се почувствате зле потърсете личния си лекар, а не тръгвайте към най-близкото лечебно заведение."