РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Академия за предприемачи стартира в Габрово

Започва записването за Бизнес Академия за стартиращи предприемачи – BASE, която ще насърчи предприемчивите хора от област Габрово да инициират или да доразвият свой собствен бизнес. Това стана ясно след днешната среща на г-жа Ваня Кънева, изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса в България с областния управител Ралица Манолова и кмета на Габрово Таня Христова. Областна администрация, Община Габрово и Обществен дарителски фонд – Габрово ще партнират за реализацията на тази идея, която се финансира по проект към Фондация „Америка за България“ и която ще стимулира цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Курсът е напълно безплатен за желаещите и включва както теория, така и практически занимания. В 13 поредни срещи курсистите освен умения за полагане основите на бизнес, ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси, изработване на бизнес план, създаване виртуални бизнес компании, дигитален маркетинг и др. Сред лекторите и менторите ще бъдат успели български предприемачи, от които участниците ще могат да почерпят опит и знания.

Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците. Идеите ще бъдат оценени от компетентно жури, като за най-добрите е предвиден награден фонд. Откриващата лекция на Бизнес Академията за стартиращи предприемачи ще бъде на 26.04.22 г.

Участниците в Бизнес академията трябва да имат желание да започнат или развият свой собствен бизнес, да бъдат мотивирани за промяна и готови да придобият нови умения и знания, да са инициативни, позитивни, гъвкави и да са готови да отделят време за посещение на курса и за подготовка вкъщи.

Заявки за записване могат да бъдат подавани на Еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  и на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

По-подробна информация можете да получите на телефон: 0894 656 130 – Ваня Кънева, както 0897992914 – Мануела Пенчева

Може да изтеглите формуляр за записване тук