РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Обявени са две свободни работни позиции в Областна администрация - Габрово

Областна администрация – Габрово обяви конкурс за две свободни работни места - за длъжността Младши експерт в Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" и за длъжността Юрисконсулт в Дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността". Работата в специализираната администрация дава възможност за участие в разработването на проекти, становища и предложения за решения по прилагането на нормативните актове в областта на  младежките дейности, спорта и туризма.

Обявената свободна длъжност в общата администрация се свързва с изготвяне правни становища и извършване юридическа консултация по проблеми, касаещи законосъобразното функциониране на дейностите в областната администрация. Осъществяване процесуално представителство. Осигуряване упражняването на контрол по законосъобразността на актовете и действията на органите от местното самоуправление и местната администрация на територията на областта. Длъжностите дават възможност за личностно и кариерно развитие и работата в сплотен екип.

Пълната информация за обявите е публикувана на интернет страницата на администрацията https://www.gb.government.bg/index.php/2014-11-04-15-02-00/targove-obyavi-konkursi в меню "Администрация", подменю "Търгове/Обяви/Конкурси".

Документите и за двата конкурса се приемат до 17.00 часа на 24.06.2022 г. /включително/ на адрес: Областна администрация – Габрово, пл.”Възраждане” № 5 в Центъра за административно обслужване ет. 1